Cieszę się, że strona się podoba. Dane o modelarni poprawione.
Zachęcam resztę do przesyłania brakujących treści chodzi głównie o:
- podsumowanie sukcesów na arenie międzynarodowej,
- zdjęcia poszczególnych zawodników - najlepiej twarze "en face" - będę mógł je użyć w listach Mistrzów Polski,
- teksty do ABC FSR !!!
- teksty o zasłużonych postaciach dla modelarstwa,
- aktualności (?) - na nie czekam zawsze, nie mam możliwości trzymać ręki na plusie, więc gdy ma się pojawić aktualność - wystarczy jeden mail, a ja ją wrzucę, nie ważne czy to krótki news, czy informator, zachęcam,
- tekst o sekcji jako takiej, czym jest itd.
Wracając do tego co napisał Tomek Ostrowski. Tak jak pisałem już wcześniej 95% pracy nad stroną było już wykonane i widoczne od dłuższego czasu pod adresem beta. Czekałem na doprecyzowanie pewnych rzeczy i treści - końcowe ustalenia ze strony Zarządu. Jednak pomimo dużego nakładu pracy przy stronie z mojej strony i informacji na forum o tym, że proszę o treści - praktycznie nikt nie podjął tematu. Z osób, które mi pomogły to pan Marek Walczak - przesłał mi wyniki MP. Szymek Majcherczyk - wypisał co pamiętał z sukcesów zawodników na arenie międzynarodowej. Adrian - podał dane na modelarnie z Tychów i zwrócił uwagę na kilka kwestii. Meniu też tyle co mógł to zareagował. Poza tym cisza... Do czasu, aż na forum odezwał się Tomek - przygotował super podsumowanie wszystkich najważniejszych kwestii do skończenia, no i przycisnął organizacyjnie sprawę do końca, a ja zająłem się techniczną realizacją w ustalonym między nami terminie. No i tak nie wiele trzeba było, żeby sprawę doprowadzić do finiszu. Smuci mnie tylko fakt, że kiedy strony jeszcze nie było - pisano w moim kierunku dużo
a kiedy dokończenie strony wymagało jedynie kilku uwag i "głosu sprawczego"
wszyscy, poza kilkoma wyjątkami, zamilkli...
Mam nadzieję, że dzięki interwencji Tomka i wykończeniu najważniejszych rzeczy przeze mnie, teraz - kiedy strona jest już pod oficjalnym adresem - będzie można liczyć na większą aktywność Zarządu i reszty modelarzy przy jej współtworzeniu.
Pozdrawiam i również zapraszam na
http://www.fsrvho.pl.
Łukasz